Toplum

33. Avrupa Kur’ân-ı Kerîm Tilavet Yarışması Yarın Yapılıyor

İslam Toplumu Millî Görüş İrşad Başkanlığı tarafından düzenlenen 33. Avrupa Kur’ân-ı Kerîm Tilavet Yarışması yarın yapılıyor.
22 Ekim 2021
Yarışmaların En güzeli: Yarın yapılacak olan 33. Avrupa Kur’ân-ı Kerîm Tilavet Yarışması, Camia TV'den de saat 14.30'dan itibaren canlı yayımlanacak.

İslam Toplumu Millî Görüş İrşad Başkanlığı tarafından bu yıl 33.’sü düzenlenecek olan Avrupa Kur’ân-ı Kerîm Tilavet Yarışması yarın yapılıyor. Yarışma yarın saat 14.30’dan itibaren Camia TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak.

Yarışma ile ilgili Camia Haber’e bilgi veren İrşad Başkanı Celil Yalınkılıç pandemi dolayısıyla bu sene Genel merkez salonlarında yapılmak zorunda kalınan yarışmanın Camia TV tarafından yayımlanacağına dikkat çekti ve “Kur’ân-ı azimüşşana gönül veren tüm kardeşlerimizi, 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 14.30’da ekran başına bekliyoruz.” dedi.

Yarışma iki yaş kategorisinde yapılacak ve her kategoride 4 yarışmacı yer alacak. Yarışmaya bu yıl 10-13 yaş kategorisinde; Paris’ten Mehmet Taha Bostancı, Doğu Fransa’dan Yunus Emre Çekiç, Viyana’dan Yuşa Arslan, Kuzey Ruhr’dan Halil İbrahim Soydemir katılacak.

14-18 yaş kategorisinde ise; Hannover’den Muhammed Enes Kıdık, Köln’den Yakup Uysal, Hessen’den Fatih Emre Taşçı ve Viyana’dan Fatih Güzel yarışacak.

Yarışmacıların performansını değerlendirecek jüri heyetinde başkan olarak IGMG Ruhr-A Bölge Başkanı Hafız Abdullah Kodaman yer alacak. Heyet üyeleri ise Ayasofya-i Kebir Camii İmam-Hatibi Hafız Bünyamin Topçuoğlu, Millet Camii İmam-Hatibi Hafız Adem Kemaneci ve Kârî Hasan Sadeghi’den teşekkül edecek.

Reklam (İç Sayfa)

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş