Gündem

Bir Türkün de Hayatını Kaybettiği Reisbach Yangını Soruşturuluyor

Almanya’da Bavyera eyaletindeki Reisbach köyünde meydana gelen ve aralarında bir Türkle birlikte 4 kişinin hayatını kaybettiği yangın, kundaklama şüphesi üzerine soruşturuluyor.
26 Ekim 2021
Reisbach köyündeki yangında bir Türk de hayatını kaybetti. Savcılık kundaklama şüphesi ile yangını soruşturuyor.

Almanya’nın Bavyera Eyaletine bağlı Dingolfing-Landau ilçesinin Reisbach köyünde meydana gelen ve aralarında bir Türk‘ün de hayatını kaybettiği yangın kundaklama şüphesi ile soruşturuluyor. Landshut Emniyet Müdürlüğu ve Savcılığı 4 kişinin hayatını kaybettiği yangında kasıt olabileceği ihtimali de göz önünde bulundurarak soruşturmayı genişletti.

Yerel polisin yaptığı ilk tespitlere göre yangın, binanın alt katında oturan bir kişinin ocağı açık unutması sonrasında çıktı. Ancak polis göz altına aldığı sakini serbest bıraktı. 4 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine Landshut Savcılığı olayı araştırmaya başladı. Savcılık, cinayet ve kasıt ihtimalini araştırıyor.

Tamamıyla kullanılamaz hâle gelen ve çok sayıda kişinin ikamet ettiği evlerde, yangından kaçmak isteyen 3 Türk de yaralandı. Yangında toplam 19 kişinin yaralandığı açıklandı.

Reklam (İç Sayfa)

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş