Toplum

Annemasse Cemiyetinde Kur’an-ı Kerim Tilavet Yarışması Yapıldı

Fransa’da Annemasse’da yapılan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda Ali Akdağ 10-13 yaş, Muhammed Talha Pala da 14-18 yaş kategorisinin birincisi oldu.
Mustafa Pala
27 Şubat 2022
Annemasse Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda öğrenciler kadar velileri de heyecanlandı.

Fransa İslam Toplumu Millî Görüş (CIMG) Alpes Bölge Bölgesine bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Annemasse cemiyeti, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması düzenledi.
Yarışmaya 10-13 yaş kategorisinde 10 öğrenci, 14-18 yaş kategorisinde ise 8 öğrenci katıldı.

Annemasse Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda jüri heyeti olarak CIMG Annemasse Şubesi İrşad Başkanı Nizam Oğuz, DİTİB Annemasse İmam Hatibi Şuayip Kayalı ile Hüda Eğitim Merkezi eğitimcilerinde Ömer Aytekin yer aldı.

Ali Akdağ ve Muhammed Talha Pala Birinci

Her katılımcının heyecanla Kur’an okuduğu yarışmada birincilikleri Ali Akdağ ile Muhammed Talha Pala birincilikleri elde ettiler. Ali Akdağ 10-13 yaş, Muhammed Talha Pala da 14-18 yaş kategorisinin birincisi oldu.

10-13 yaş kategorisinde, Malik Aytekin ikinci, Halil İbrahim Akdağ ise üçüncü oldu. 14-18 yaş kategorisinde ise Ensar Tanrıkulu ikinciliği, Recep Yıldız ise üçüncülüğü elde etti.

Yarışmada öğrencilerin ödüllerini jüri heyetinin yanısıra Annemasse şube yönetim kurulu üyeleri ile Hüda Eğitim Merkezi hocaları verdi.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Microsoft Krizi: Almanya’da Uçuşlar İptal Edildi

Microsoft'un dünya çapında kullanılan işletim sistemi Windows'ta yaşanan bir problem, dünya çapında uçuşları etkiledi. Almanya'da Berlin ve Hamburg havalimanlarında küresel iletişim kesintisi nedeniyle uçuşlar yapılamıyor. 

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş