Toplum

Völklingen KT, Tafel Derneğine Gıda Yardımı Yaptı

IGMG Rhein-Neckar-Saar Bölgesine bağlı Völklingen Cemiyeti Kadın Kolları (KT) kentte ihtiyaç sahipleri için gıda yardımı yapan Tafel derneğine gıda bağışında bulundu.
30 Nisan 2022

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Völklingen Kadınlar Teşkilatı (KT), geçen senelerde olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahipleri için gıda yardımı yapan Tafel derneğine gıda bağışında bulundu.
İki alış-veriş arabasını dolduran gıda maddeleri arasında makarna, pirinç, bulgur, konserve çeşitleri, baklagiller, salça, zeytin, peynir çeşitleri, salam, sucuk, sosis, yoğurt, ekmek, bisküvi gibi malzemeler yer aldı.

Gıdaların alındığı market, bu gıdaların yardım amaçlı alındığını öğrenince, “Müsaade ederseniz bu sefer bu bağışı ben yapayım.” diyerek ücret almadı.

Helâl Gıdaları Müslümanlara Veriyoruz

Völklingen Tafel derneğinden sayın Daschmann, helâl gıda paketlerini Müslümanlara verdiklerini söyledi. Daschmann, Völklingen Tafel derneğinden yardım alan Müslüman ailelerin daha da çoğaldığını bu hafta 10 Müslüman ailenin daha yardım alan ailelere katıldığını söyledi.

Tafel derneği, Salı ve Cuma günlerinde öğleden sonra açılıyor. Gönüllüler tarafından hazırlanan gıda paketleri ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş