Gündem

Almanya’nın Frankfurt Havalimanı Türk İşçi Alacak

Çok sayıda işçiye ihtiyaç duyan Frankfurt havalimanı istihdam etmek üzere özellikle Türk işçi arıyor. Liman bu amaçla Türk medyasında bir reklam kampanyası başlatacak. Mevcut çalışanlar da bir işçi bulduğunda 1000 Euro’ya kadar ikramiye alacak.
20 Kasım 2023
@shutterstock

Almanya’nın en büyük havalimanları arasında yer alan Frankfurt havalimanı işletmecisi Fraport Türk işçi almak istiyor.

Türk medyasına ilan vererek işçi arayan Frankfurt havalimanı, iyi bir maaşın yanı sıra ekstra ödemeler de vaad ediyor.

Çalışacak olan işçilerin Almancayı az bilmeleri durumunda Almanca dil öğrenmelerine de imkan sağlayacağını bildiren Fraport yönetimi, çalışanlara araçlarına havaalanında ucuza yakıt alma imkanının yanı sıra aylık bilet verileceğini ve günde 180 Euro ek gelir yapma imkanları bulunduğunu bildirdi. Çalışanlara 1000 Euro da hoş geldin primi verilecek.

Frankfurt havalimanının yer hizmetlerini yürüten FraGround bünyesinde istihdam edilecek olan çalışanlar daha çok yer hizmetlerinde görevlendirilecek.

Bu arada FraGround mevcut çalışanların bir işçi bulması durumunda kendilerine 500 Euro ödeme yapacak. İşçinin çalışmaya başlamış durumunda 500 daha ek olarak verilecek. Böylece mevcut çalışanlar kendileri aracılığı ile bir işçi bulunması durumunda toplamda 1000 Euro prim alacaklar.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş