Toplum

Hasene Rhein Neckar Saar Mültecileri Sevindirdi

Hasene Rhein Neckar Saar Bölgesi, mülteci yurduna gıda paketi dağıttı.
MEHMET ÇALAY
16 Mart 2024

Uluslararası yardım kuruluşu olan Hasene geçtiğimiz günlerde Rhein Neckar Saar (RNS) Bölgesi sınırları içerisinde bulunan Viernheim şehrindeki mülteci yurduna yüz civarında gıda paketi dağıttı. Hasene RNS  Başkanı Ersun Emekçinin himayesinde gerçekleşen organize çok sayıda mültecinin yüzünü güldürdü.

Programın açılış konuşmasını Viernheim Belediye Başkanı Matthias Baaß yaparken, Hasene derneğine teşekkür etti ve şehrinde böyle güzel çalışmaları, dayanışmaları görmekten mutlu olduğunu ifade etti. Ayrıca bu tarz çalışmalara drsteklerini sürdüreceğini söyledi.

Hasene RNS Başkanı Ersun Emekçi, her zaman mazlum ve mağdurun yanında olmaya çalıştıklarını ifade etti. Emekçi, “Gayemiz en iyi şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşıp onları bir nebze olsun sevindirmek.” diye kaydetti.

Dağıtıma Hasene RNS Başkan Yardımcısı Tunay Uçar, IGMG RNS Basın Yayın Başkanı Mehmet Çalay, IGMG Kadınlar Teşkilatı Kurumsal İletişim Başkanı Selma Emekçi, Kadınlar Teşkilatı  İnsani Yardım ve Sosyal Hizmetler Başkanı Öznur Koçak ve Viernheim IGMG Sutan Ahmet Camii İmam Hatibi Mehmet Akif Albayrak katıldılar.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş