Gündem

Duisburg’daki Seri Yangınlar Esrarını Koruyor

Almanya'nın Duisburg kentinde meydana gelen ve failleri bulunamayan 11 yangın esrarını koruyor. Polis görgü şahitleri arıyor.
16 Nisan 2024

Almanya’nın Duisburg kentinde bir kaç günden beri meydana gelen yangınlar esrarını koruyor. Polis 12 yangından sadece birisinin failinin belli olduğunu açıklarken, diğer 11 yangın için görgü şahitlerinin bilgi vermesini bekliyor.

Duisburg kentindeki yangınlar, Cuma günü öğleden sonra Neumühl’deki Otto-Hahn-Straße’de başladı. Kimliği belirsiz kişiler, yer altı otoparkının yakınındaki yeşil alanı ateşe verdi. Görgü tanıkları, olay yerinde çakmak taşıyan 4 şüpheli genci ihbar etti.

Aynı akşam, ana tren istasyonunu yakınlarında ateş yakıldığını haber alan polis ateşi yakan kişinin ateş başında tespit edildiğini, ilgili şahsın üşüdüğü için ateş yakığını açıkladı. Faili belli olan tek yangın da bu oldu.

Cumartesi sabahı erken saatlerde saat 01:15 civarında Baerl’deki Verbandsstrasse’de bir kamyon yakıldı.

Evin Balkonu Ateşe Verildi

Aynı sabah saat 05.00’te ise, Obermarxloh’daki Kalthoffstrasse’de bir evin balkonu ateşe verildi.

Cumartesi günü saat 17.35 sıralarında ise Hochemmericher Straße’deki bir garajda küçük bir minibüs ateşe verildi.

Polis Çaresiz Kaldı

Pazar sabahı saat 6.40 sıralarında da yine Höchemmerich semtinde bir apartmanın bodrum katı yakıldı. Polis bu olaylarla birlikte toplam 11 yangının esrarı çözmeye çalışıyor.

Reklam (İç Sayfa)

Pin It on Pinterest

Paylaş