Gençlik

Almanya’da Gençler Gönül Sohbetinde Buluştu

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Germersheim Şubesi’nde gençler arasında manevi bağları güçlendirme amacıyla gönül sohbeti düzenledi. Program, IGMG Rhein-Neckar-Saar Bölge Gençlik Teşkilatı tarafından organize edildi.
MEHMET ÇALAY
11 Mayıs 2024

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Germersheim Şubesi’nde gençlere yönelik gönül sohbeti düzenledi. Program, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

“geleceğe hazırlıklı olmalıyız”

Rhein-Neckar-Saar Bölge Gençlik Başkanı Muhammed Cankur, katılımcı gençlere teşekkür ederek, bölge genelinde gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Cankur, geçmişte Müslümanlar için emek vermiş olan öncüleri de rahmetle anarken, mevcut gençlerin de çok çalışıp gelecek için hazırlıklı olmaları gerektiğini vurguladı.

Sami Onmaz Hoca’dan Manevi Miras Üzerine Sohbet

Programın devamında Sami Onmaz hocaefendi, İslam’ın ilk iki halifesi olan Hz. Ebu Bekir ve Hz. Ömer’in manevi mirasları üzerine bir konuşma yaptı. Sohbet, katılımcı gençler tarafından büyük ilgi ve heyecanla takip edildi. Rhein Neckar Saar Bölgesi’nin çeşitli şubelerinden katılan gençler, düzenlenen bu programdan büyük fayda sağladıklarını ifade ettiler.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş