Gündem

Edeka ve Netto’dan Acil Geri Çağırma!

Panem Backstube GmbH tarafından üretilen ve Edeka, Marktkauf ve Netto Marken-Discount marketlerinde satılan bazı fırına hazır pişirme ekmeği (Aufbackbrötchen) içerisinde tahta parçaları bulunma ihtimali nedeniyle acil geri çağırma yapıldı. Tüketiciler uyarılıyor!
23 Mayıs 2024

Almanya’da faaliyet gösteren Panem Backstube GmbH, ürettiği bazı hazır pişirme ekmeklerinde tahta parçaları bulunma ihtimali nedeniyle acil bir geri çağırma başlattı. Geri çağırılan ürünler arasında Edeka ve Marktkauf’ta “Gemischte Brötchen zum Fertigbacken” ve Netto Marken-Discount’ta “Kornmühle Gemischte Brötchen zum Fertigbacken” markaları yer alıyor.

Geri Çağırma Detayları

Geri çağırma, 30 Mayıs 2024 tarihine kadar olan son kullanma tarihine sahip ürünleri kapsıyor. Bu ürünlerin, Bayern, Baden-Württemberg, Hessen, Rheinland-Pfalz, Saarland, Sachsen, Thüringen ve Kuzey Ren-Vestfalya’nın bazı bölgelerinde satıldığı paylaşıldı.

Almanya'da ekmek fiyatları ile ilgili yapılan istatistiksel analizler, fiyatarın yüzde 33 oranında artış gösterdiğini ortaya koydu. Toplum | 2 Mayıs 2024 Almanya’da Ekmek Fiyatları Yüzde 33 Arttı 2 Mayıs 2024

Tüketici Uyarısı

Şirket yetkilileri, ürünlerde bulunan tahta parçalarının tüketicilerin ağız, yemek borusu veya sindirim sisteminde yaralanmalara neden olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Bu nedenle, söz konusu ürünleri satın alan müşterilerin derhal tüketmeyi bırakmaları ve ürünleri satın aldıkları mağazalara iade etmeleri gerekiyor. Ürünleri iade eden müşterilere, fiş ibraz etmeksizin ürün bedelinin iade edileceği paylaşıldı.

Şirketten Açıklama

Panem Backstube GmbH, yaşanan bu durumdan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, tüketicilerin sağlığı ve güvenliğinin her zaman öncelikleri olduğunu vurguladı. Şirket, konuyla ilgili soruları olan müşterilerin 036338 / 577 308 numaralı telefonu arayarak veya info@panem-backstube.de adresine e-posta göndererek kendilerine ulaşabileceklerini belirtti. (sfb)

 

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş