TÜRKİYE
Gündem

Hasene Konya’da Da İhtiyaç Sahiplerinin Yüzlerini Güldürdü

Hasene International uluslararası insani yardım derneği, Konya’da 600’ü aşkın kumanya dağıtımı yaparak, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü.
10 Mayıs 2020

Hasene International uluslararası insani yardım derneği, Türkiye için tahsis ettiği ramazan ayı kumanya paketlerinin dağıtımına geçtiğimiz ay başlamıştı. Ramazan kumanyası dağıtımı çerçevesinde, koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye’ye 10 milyon lira değerinde kumanya ve insani yardım yapma kararı alan dernek, son olarak Konya’da 600 kumanya dağıtımı yaparak, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü.

Yardımlar 600 İhtiyaç Sahibi Aileye Ulaştırıldı

Derneğin Konya sorumlusu olan Süleyman Yılmaz, dağıtımdan hemen önce açıklamalarda bulunurken, Konya’daki 600 ihtiyaç sahibi aileye kumanya dağıtımını başlattıklarını söyledi ve “30 kişilik Hasene görevlisi ile birlikte inşallah paketlerimizin dağıtımını gerçekleştirmiş olacağız. İhtiyaç sahibi ailelerin dualarını alacağız.” diye kaydetti.

Süleyman Yılmaz, kumanya dağıtımlarının ramazan aynının sonuna kadar süreceğini söylerken, kampanya sonunda 1500 aileye yardım yapmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Yılmaz, son olarak ise yardımları kendilerine ulaştıran tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Türkiye’ye 10 Milyon Yardım Kararı Alınmıştı

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz ay Türkiye’ye kumanya ve insani yardım kararı aldığını duyurmuştu. Derneğin Türkiye Başkanı Abdullah Erbay konuyla ilgili, “İslam Toplumu Millî Görüş Teşkilatları (IGMG) gönüllülerinin yardımlarını tüm dünya mazlum ve mağdurlarına ulaştıran Hasene’nin Türkiye’mize yaptığı destek bizleri çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.(bb)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş