Sosyal Yardım
Toplum

Müslüman Kadınlar Evsizlere Sıcak Çorba Dağıttı

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Salzgitter Lebenstedt şubesinin Kadınlar Teşkilatı, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikramında bulundu.
11 Nisan 2021
IGMG Salzgitter Lebenstedt şubesinin Kadınlar Teşkilatı, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikramında bulundu.@camiahaber

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Hannover bölgesine bağlı Salzgitter Lebenstedt şubesinin Kadınlar Teşkilatında görev yapan Müslüman kadınlar, 29 Mart’ta yerel bir yardım kuruluşu ile iş birliğinde evsizlere ve ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıttı.

IGMG Salzgitter Lebenstedt şubesinin cemiyet başkanı Hüseyin Kesmen, “Salzgitter kentinde belediye, polis ve diğer kurum ve kuruluşlar ile sürekli iletişim halindeyiz. Yönetim olarak da iletişimimizin iyi olmasını önemsiyoruz. Kadınlar Teşkilatımızdan böyle bir talep gelince, biz de memnuniyetle karşıladık ve destekledik.” dedi.

Şube Kadınlar Teşkilatı Kurumsal İletişim Başkanı (KİB) Nurgül Kesmen yapılan faaliyet ile alakalı şunları kaydetti:

“Pandemiden önce yaklaşık 3 bin kişinin bir araya geldiği kermesler düzenliyorduk. Ramazan ayında ise yine büyük programlara ev sahipliği yapıyorduk. Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle program yapamadık. Pandemi birçok insanı mağdur etti. Bu faaliyet ile bir taraftan üzüntü diğer taraftan da yardım ediyor olmanın mutluluğunu yaşadık.”

Yapılan yemek dağıtımı kapsamında yaklaşık 50 kişiye sıcak yemek ikram edildi. (fy)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş