Toplum

Danimarka Bölge Teftişi Verimli ve Bereketli Geçti

IGMGT Teftiş Başkanlığı, Danimarka İslam Toplumu bölgesini teftiş etti. Bu arada Helsingør şube teftişi de yapıldı.
Şevki Şahin
15 Haziran 2021
Danimarka İslam Toplumu bölge teftişi yapıldı.

Danimarka İslam Toplumu (DİT) bölge teftişi yapıldı. İki gün süren teftiş çalışmaları İslam Toplumu Millî Görüş Teşkilatlanma Başkanlığı Teftiş Başkanı Adem Kaya başkanlığında gerçekleşti.

IGMG Teftiş Başkanı Adem Kaya bölgelerde gerçekleşen teftiş çalışmalarının kontrol amaçlı bir çalışma olmadığını, aksine, teşkilat eğitimi ve varsa eksikliklerin giderilmesini amaçlayan bir çalışma olduğunu söyledi. Danimarka İslam Toplumu (DİT) Bölge Başkanı Mustafa İncikli de teftiş hazırlıkları sırasında hem bölge çalışmalarının yapılan çalışma takvimi çerçevesinde gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğinin tespit edildiğini hem de ortaya çıkan eksikliklerin giderildiğini bildirdi. Teftişin verimli ve bereketli olduğunu söyleyen İncikli, pandemi sonrasında hizmetlere eskiden olduğu gibi devam edileceğini söyledi.

Teftiş sırasında DİT Bölge Başkanlığına bağlı tüm birimlerin hizmet ve çalışmaları tek tek değerlendirildi. Teftiş sonrasında IGMG Teftiş Başkanı Adem Kaya Kopenhag ve Brøndby cemiyetlerini ziyaret etti. Bu arada Helsingør şubesi de ziyaret edilerek şube teftişi gerçekleştirildi.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş