Gündem

Bielefeld Hicret Camisi’ne Nefret Dolu Tehdit Mesajı Gönderildi

Bielefeld Hicret Camii bir kez daha, nefret dolu mesajlarla tehdit edildi. Tehdit Lieferando yemek siparişi servis firması aracılığıyla gönderildi.
04 Şubat 2024
Bielefeld Hicret Camii'ne yine Lieferando yemek siparişi servis firması kullanılarak nefret dolu tehdit mesajı gönderildi.

Almanya’da camilere ve Müslümanlara karşı tehdit mesajları giderek artmaya başladı. Son olarak daha önce yine aynı mesajların gönderildiği Bielefeld kentindeki Hicret Camiine nefret dolu tehdit mesajları gönderildi.

“Kebap cinayeti milli bir spor haline geliyor, çöl zencileri yok ediliyor” ve “Yozlaşmış Filistin halkı için gaz odası” gibi korkutucu ifadelerin yer aldığı mesaj, yemek servisi yapan Lieferando firmasının yemek fişinde yer aldı.

Lieferando Nefret Mesajlarının Yayılmasına Alet Oluyor

Müslümanlara ve camilere nefret dolu mesajlar Lieferando yemek servis firması aracılığı ile ilk kaz olmadı. Daha önce Bielefeld camii ile birlikte Nürnberg’deki bir Türk lokantasına verilen siparişlerde de aynı yemek servisi kullanılmıştı. Nürnberg’de kamuoyuna yansımasa da başka lokantalara verilen yemek siparişlerinde de aynı tehdit mesajları yer almıştı.

Mağdurlarla birlikte Islamiq.de’nin ilgili şirkete bildirimde bulunmasına rağmen şirket herhangi bir cevap vermedi.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş