Gençlik

Almanya’da Üniversiteliler Özel Eğitimde Buluştu

İslam Toplumu Millî Görüş Gençlik Teşkilatı Üniversiteliler Başkanlığı tarafından düzenlenen Özel Eğitim Programı Köln’de gerçekleştirildi.
02 Mayıs 2024
@Camiahaber

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Üniversiteliler Başkanlığı tarafından düzenlenen Özel Eğitim Programı 27-28 Nisan tarihlerinde Almanya’nın Köln kentinde IGMG Genel Merkez binasında gerçekleştirildi. Avrupa’nın farklı ülkelerinden katılan onlarca üniversiteli gence iki boyunca farklı seminerler verildi.

@Camiahaber

medya’nın üretimi ve tüketimi

İlk gün okuryazarlığı konusunda dört blok dersle gençlerle bir araya gelen Marmara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hediyetullah Aydeniz, günümüzde medya’nın gördüğü işlevi ve ‘medya’nın üretimi ve tüketimi’ noktasında dersler verdi. Pazar günü ise Kırklareli Üniversitesi’nden Dr. Yunus Çolak ile ‘şehir’ mefhumu, felsefi, ahlaki ve siyasi yönleriyle ele alındı.

Altıncı dönem için başvurular devam ediyor

İki gün süren program, IGMG Üniversiteliler Başkanı İsmail Türk’ün değerlendirme konuşmasının ardından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile sonra erdi. Altıncı dönemi için başvuruların halen sürmekte olduğu Özel Eğitim programına katılmak isteyenler, IGMG Students Facebook sayfasında yer alan link aracılığıyla başvurularını yapabiliyor.(bb)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş