Toplum

Recklinghausen Eyüp Sultan Camii Bayramda Çocuk Üyelerini Ziyaret Etti

Hafta sonu eğitimine gelemeyen çocukları evlerinde ziyaret eden Eyüp Sultan Camii Hilal Eğitim ve Kültür Merkezi çocuklara bayram hediyesi verdi.
Yasin Güneş
27 Mayıs 2020
Recklinghausen Eyüp Sultan Camii çocuk üyelerini ziyaret etti @Camia

Almanya’nın Recklinghausen kentinde bulunan Eyüp Sultan Camii Hilal Eğitim ve Kültür Merkezi Ramazan Bayramında çocuk üyelerini unutmadı.

“Her çocuk/genç bizim için değerlidir,” anlayışı ile çocuk üyelerini ve gençleri evlerinde ziyaret eden Hilal Eğitim ve Kültür Merkezi çocuklara bayram hediyeleri de verdi.

Ziyaret ile yaklaşık 310 çocuğa evlerinde ulaşıldı ve bayram hediyeleri teslim edildi. Hilal Eğitim ve Kültür Merkezi, Recklinghausen, Herten, Herne ve Datteln şehirlerindeki çocukları ziyaret için 4 gruba ayrıldı. Gönüllülerden oluşan 4 ayrı grup çocukları evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı.

Recklinghausen Eyüp Sultan Camii, Ramazan Bayramı’nda çocuk üyelerini unutmadı.

Gönüllüler çocuklara hediyelerini verirken aynı zamanda velileri ile de bayramlaşıldı ve gerek çocukların gerekse ailelerin her hangi bir ihtiyacının olup olmadığı soruldu.

Eyüp Sultan Camii Hilal Eğitim ve Kültür Merkezi kovid-19 virüsü nedeniyle hafta sonu eğitimine ara vermişti. Çocuklar, camiyi, arkadaş ve hocalarını özlediklerini söylediler.

Recklinghausen Eyüp Sultan Camii, Ramazan Bayramı’nda çocuk üyelerini unutmadı.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş