Gündem

Mâide-i Kur’an Programları Yeniden Başlıyor

Mâide-i Kur’an programları 17 Nisan Cumartesi günü, CamiaTv’de Mısırlı hafız kurra Dr. Ahmed Naina ile birlikte Suriyeli hafız Mu’tesim el Asali, Türkiye’den Nuruosmaniye Camii İmam Hatibi hafız Fatih Kaya ve Almanya’dan hafız Abdulkerim’in katılımı ile gerçekleşecek.
15 Nisan 2021
Mâide-i Kur’an programları yeniden başlıyor. İlk program 17 Nisan Cumartesi günü, CamiaTv’de yayınlanacak.

İslam Toplumu Millî Görüş İrşad Başkanlığı tarafından organize edilen Mâide-i Kur’an programları yeniden başlıyor. Dünyaca meşhur hafızların Kur’an-ı Kerim tilavet edecekleri ilk program, 17 Nisan Cumartesi günü akşam gerçekleşecek. CamiaTv’de Almanya saati ile 22:30’da başlayacak olan program Ramazan ayı sonrasında da devam edecek.

CamiaTv’de yayınlanacak olan Mâide-i Kur’an programları ramazan ayı boyunca her cumartesi günü aynı saatte izleyici ile birlikte olacak.

Her Bir Programda 4-5 Hafız Kur’an Okuyacak

Mâide-i Kur’an programlarında dünyaca meşhur hafızlar Kur’an-ı Kerim okuyacak. 17 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak olan programda 4 hafız yer alıyor. Programın sunuculuğunu Hafız Ali Börek hoca yapacak.

İlk programa Mısırlı hafız kurra Dr. Ahmed Naina ile birlikte Suriyeli hafız Mu’tesim el Asali, Turkiye’den Nuruosmaniye Camii İmam Hatibi hafız Fatih Kaya ve Almanya’dan hafız Abdulkerim İleri katılacak.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş