Almanya’da Hersbruck Camii’den Evsiz ve İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Almanya’da Hersbruck Camii’den Evsiz ve İhtiyaç Sahiplerine Yardım

IGMG Kuzey Bavyera Bölgesi’ne bağlı Hersbruck Camii evsiz ve ihtiyaç sahiplerine  yönelik çalışmalar yapan HiOB – Hilfe für Obdachlose und Bedürftige derneğine erzak ve çeşitli malzeme yardımı yaptı.

Esra Özel

İslam Toplumu Millî Görüş’e bağlı Kuzey Bavyara Bölgesi, Hersbruck Camii yardım çalışmaları ile takdir topluyor. Cami son olarak evsiz ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım etti. Camia Haber’e konuşan Kurumsal İletişim Başkanı Mürat Gündoğan, geçen sene de yardım ettiklerini belirtti ve ekledi: “Bizler Hersbruck Camii’si olarak aynı bölgede yaşadığımız ihtiyaç sahiplerine yardım etmek istiyoruz. Bu yüzünden HiOB derneğin kurucularıyla sürekli irtibattayız ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kendi aramızda topladığımız malzemeleri toplu olarak derneğe teslim ediyoruz.”

Gündoğan, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti ve bu yardımları düzenli olarak sürdürmek istediklerini aktardı.

Hilfe für Obdachlose und Bedürftige derneği yetkilileri ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla çok sayıdaki FFP2 maskeleri ve şekerlemeler için İslam Toplumu Millî Görüş Hersbruck’a teşekkür etti. (ik)