Gündem

Milano ve Como’daki Bangladeşli Müslümanlar Depremzedelere Yardım Topladı

İtalya’nın Milano ve Como kentlerindeki Bangladeşli Müslümanlar Türkiye’deki depremzedeler için topladıkları yardımı, Hasene İtalya bölge temsilciliğine teslim etti.
Şuheda Genç
20 Mart 2023

İtalya’nın Milano ve Como kentlerindeki Bangladeş İslam Cemaati, Türkiye’deki depremzedeler için yardım topladı. Bangladeş İslam Cemaati toplanan yardımları ulaştırılması için Hasene yardım derneği bölge temsilcisi Yüksel Artan’a teslim etti.

Milano Bangladeş İslam Cemaati yetkilileri, İslam Toplumu Millî Görüş İtalya (CISMG) Como şubesinde Bölge Başkanı Osman Duran ve Hasene İtalya Temsilcisi Yüksel Artan’ ı ziyaret ederek yaşanan büyük afetten dolayı üzüntülerini dile getirdiler. Afetin boyutları ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Milano Bangladeş Cemaati adına taziye dileklerini ileten yetkililer, Milano ve çevresinde faaliyet gösterdikleri dernekler vasıtasıyla toplanan nakdi yardımları Hasene İtalya Temsilcisi Yüksel Artan’a takdim etti.

Bu arada, Como kentindeki Bangladeş İslam Cemaati’nden bir heyet de Berat Kandili vesilesi ile CISMG’yi ziyaret etti. Como Bangladeş İslam Cemaati de depremzedeler için topladıkları nakdi yardımları Hasene İtalya temsilciliğine teslim etti.

HASENE İtalya Temsilcisi Yüksel Artan, yapılan yardımların oldukça anlamlı ve değerli olduğunu ve Hasene yardım derneği aracılığı ile depremzedelere ulaştırılacağını söyledi.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş