Gündem

Almanya’da Müslüman Kadına Saldırı: Başörtüsünü Çekip Saçlarını Yoldu!

Almanya’da metro istasyonunda Müslüman bir kadın saldırıya uğradı. Irkçı saldırgan Müslüman kadının başörtüsünü çekip saçlarını yoldu.
01 Mayıs 2023
@shutterstock

Almanya’da özellikle Müslümanlara yönelik ırkçı saldırılar bitmek bilmiyor. Son olarak başkent Berlin’de Müslüman bir kadın ırkçı saldırıya uğradı. Metro istasyonunda gerçekleşen olayda ırkçı saldırgan, 20 yaşındaki Müslüman kadının başörtüsünü çekiştirip çıkarmaya çalıştı. Bu esnada mağdur kadının saçlarının yolunduğu tespit edildi.

“Arkadan yaklaşıp birden saldırdı”

Berlin Polisi, yapılan saldırıyı doğrularken, saldırı esnasında mağdur kadının yanında bir de arkadaşının bulunduğunu aktardı. Saldırganın, metro istasyonunda mağdur kişiye arkadan yaklaştığı ve birden saldırdığı bilgisi paylaşıldı. Saldırıdan önce saldırgan-mağdur arasında bir diyalog veya herhangi bir iletişimin söz konusu olmadığının altı çizildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Polis ayrıca mağdur kadının, saldırının nedenini öğrenmek için saldırganın arkasından gittiğini aktarırken, söz konusu saldırganın olay yerinden hızla kaçtığını belirtti. Saldırganın kimliğinin henüz belirlenemediği vurgulandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.(bb)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş