Toplum

Hasene Gönüllüsü Muzaffer Adsız Elazığ’da Defnedildi

Kumanya kampanyası için gittiği Benin'de trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Hasene gönüllüsü Muzaffer Adsız, memleketi Elazığ’da defnedildi.
13 Mart 2024

Uluslararası insani yardım kuruluşu Hasene’nin gönüllüsü olarak Afrika’da Benin’e giden ve Benin’de trafik kazasında hayatını kaybeden Muzaffer Adsız memleketi olan Elazığ’da defnedildi.

Benin’de Ramazan kumanyası dağıttıktan sonra dönüş yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Muzaffer Adsız’ın cenazesi Benin’den memleketi olan Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Yaylanlı Köyüne getirildi.

Muaffer Adsız’ın namazını İslam Toplumu Milli Görüş Genel Başkanı Kemal Ergün kıldırdı. Namaz öncesinde Kemal Ergün “İyi bir mü’min, iyi bir Müslüman, Allah’ın dinine hizmet eden iyi bir kul olduğuna şahitlik eder misiniz” sorusuyla cenazeye katılanların şahitliklerini aldı. Daha sonra da dünya ve ahirete taalluk eden haklarının helâl edilmesini istedi.

Namaz sonrasında Yaylanlı köyüne defnedilen Muzaffer Adsız’ın cenaze namazına Hasene International Başkanı Bekir Altaş da katıldı. Kemal Ergün ve Bekir Altaş daha sonra aileye taziyelerini bildirerek dua etti.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Microsoft Krizi: Almanya’da Uçuşlar İptal Edildi

Microsoft'un dünya çapında kullanılan işletim sistemi Windows'ta yaşanan bir problem, dünya çapında uçuşları etkiledi. Almanya'da Berlin ve Hamburg havalimanlarında küresel iletişim kesintisi nedeniyle uçuşlar yapılamıyor. 

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş