ALMANYA
Toplum

Almanya’nın Willich Şehrinde Bayram Namazı Stadyumda Kılınacak

IGMG Düsseldorf Bölgesi Willich Camisi bayram namazını, belediye tarafından tahsis edilen Willich spor tesislerinde kılacak.
22 Mayıs 2020

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Düsseldorf Bölgesi Willich Camisi, bayram namazını, belediye tarafından tahsis edilen stadyumda kılacaklarını açıkladı. Konuyla ilgili Camia’ya konuşan Willich Şube Başkanı Kerim Işık, “Bayram namazını pazar günü saat 8:15’de IGMG Teşkilatlanma Başkanı Murat İleri ve Kur’ân-ı Kerîm Yarışması dünya üçüncüsü Abdulkerim İleri’nin katılımı ile açık havada eda edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Willich camisi olarak korona sürecinde şehirde yapmış oldukları güzel faaliyetler ile belediye ve vatandaşların takdirini kazandıklarını da belirten Işık, “Bu hizmetler karşılığında, 13 Eylül 2020 belediye seçimlerinde CDU’dan (Hristiyan Demokratlar) aday adayı olan Johannes Bäumges de girişimlerde bulundu ve camimizin yeri Bayram namazını eda etmek için yetersiz kalacağından Willich spor tesisleri tahsis edildi.” diye kaydetti.

Kerim Işık son olarak Johannes Bäumges‘in korona sürecinde yapılan faaliyetlere teşekkür etmek ve birlikteliğin devamı için bayram namazına katılarak, bir teşekkür konuşması yapacağını sözlerine ekledi.(bb)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş