ALMANYA
Gündem

Almanya’da 15 Yaşındaki Çocuğu Öldüren Saldırgan Psikiyatri Kliniğine Alınabilir

Almanya’nın Celle kentinde 15 yaşındaki Arkan Hussein Khalaf’ı bıçaklayarak öldüren saldırganın psikiyatri kliniğine alınabileceği kaydedildi.
12 Ağustos 2020
@instagram

Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletindeki Celle kentinde 15 yaşındaki Arkan Hussein Khalaf’ın bıçaklanarak öldürmesinin ardından saldırganın psikiyatri kliniğine alınabileceği kaydedildi. Bilirkişi raporuna göre 30 yaşındaki saldırganın olay anında daha önce aldığı uyuşturucu nedeniye irade gücünü kaybettiği ve pisikolojik rahatsızlık yaşağıdı iddia edildi. Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Başsavı Janßen, saldırganın daimi bir biçimde bir psikiyatri kliniğine alınabileceğini kaydetti.

Irkçı Saldırgan, Yabancı Düşmanlığını Kabul Etmiyor

Başsavcı Janßen, açıklamasının devamında ise saldırganın aşırı sağ veya yabancı düşmanlığı yönünde bir motivasyonla saldırıyı gerçekleştirdiğine dair bir delillerinin olmadığını ifade etti. Saldırganın sosyal medya hesaplarını da incelediklerini belirten Janßen, burda da bu yönde herhangi bir bulguya rastlanmadığını sözlerine ekledi.

15 Yaşındaki Arkan Hussein Khalaf’ı Bıçaklayarak Öldürmüştü

Yaklaşık dört ay önce yaşanan olayda, Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletinde bulunan Celle kentinde 15 yaşındaki Arkan Hussein Khalaf, bisikletine binmeye çalılıyordu. Arkan Hussein, tam o esnada yanından geçen 30 yaşındaki saldırgan tarafından aniden bıçaklı saldırıya uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Arkan Hussein hastanede yaşamını yitirmişti.(bb)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş