Toplum

Hollanda’dan 6 Öğrenci Hafızlık Belgesi Aldı

Kuzey Hollanda Bölgesi'nde hafızlık yapan 6 öğrenci daha Hafızlık Belgelerini aldı. Bölge başkanlığı da bir program düzenleyerek öğrencilerin sevincini paylaştı.
Ali Andal
02 Aralık 2020
Hafızlık Belgesi alan 6 öğrenciye Kuzey Hollanda Millî Görüş Bölge Başkanlığı tarafından hediye verildi.

İslam Toplumu Millî Görüş Kuzey Hollanda Bölgesi’ndeki hafızlık programlarına katılan 6 öğrenci, hafızlıklarını tamamladıktan sonra şimdi de hafızlık belgelerini aldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Hafızlık Tespit Sınavlarına giren öğrenciler, sınavları başarı ile tamamlayarak Hafızlık Belgesi almaya hak kazandı.

IGMG KuzeyHollanda Bölge Başkanlığı da genç hafızları tebrik ve takdir etmek üzere bir program düzenledi. Bölge binasında yapılan programa Bölge Başkanını temsilen Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Duran, Bölge İrşad Başkanı Ahmet Kaya ve diğer bazı bölge idarecileri katıldı. Programa ayrıca, hafızları yetiştiren hocalar ve aileler de iştirak etti.

Hafızlara kuzey Hollanda Bölge Başkanlığı tarafından hediye takdim edildi. Hafızlık Belgesi alan öğrencilerin isimleri şöyle: Yunus Emre Karadağ, Zehra Paydaş, Meryem Kanat, Zahide Şahin, Aysel Küçükaladağ ve Melike Gökkaya.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş