Gündem

Düsseldorf Havalimanı Uber ile Anlaşmaya Vardı

Düsseldorf Havalimanı, Amerikan merkezli hizmet sağlayıcısı Uber ile iş birliği yapma kararı aldı. Almanya'daki havalimanları için bir ilk olan iş birliği, yolculara seyahatlerinde yeni bir konfor sunuyor.
01 Mart 2024
@Shutterstock

Almanya’nın önde gelen havalimanlarından biri olan Düsseldorf Havalimanı, Uber ile iş birliği yaparak yolcularına özel park alanlarından araç kiralama imkanı sağlayacak. Bu iş birliği, havalimanı deneyimini daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor. Anlaşma kapsamında, Uber müşterileri havalimanında önceden rezerve ettikleri araçları özel park alanlarından kolaylıkla alabilecekler. Bu iş birliği, havalimanının trafik akışını optimize etmeyi ve alternatif ulaşım seçenekleri sunmayı amaçlıyor.

Gündem | 20 Ocak 2022 Brüksel’de Taksicilerden Uber Protestosu 20 Ocak 2022

Düsseldorf Havalimanı’nın Ticari Direktörü Anja Dauser, “İnovasyonlara ve yeni yaklaşımlara her zaman açığız. Bir ride-hailing (araç çağırma) hizmetiyle işbirliği yapmak bizim için bir ilk. Bu güvene dayalı işbirliğinden memnuniyet duyuyoruz.” dedi. Ayrıca, havalimanının son zamanlarda geliştirdiği diğer ulaşım seçeneklerine de değindi.

Uber’in Almanya Genel Müdürü Christoph Weigler ise uluslararası yolcuların bu yeni hizmeti takdir ettiğini belirtti. Uber’in global olarak 600’den fazla havalimanında bulunduğunu ve Almanya’daki havalimanlarında da yenilikçi çözümler sunmak için çalışacaklarını söyledi.

 

 

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş