FRANSA
Gündem

CIMG Alpes Bölgesi’nde Görev Değişimi

Fransa İslam Toplumu Millî Görüş Alpes Bölgesi Gençlik Teşkilatı Başkanlığı’na Mikail Tamtürk getirildi.
28 Ekim 2020
Fransa İslam Toplumu Millî Görüş (CIMG) Alpes Bölgesi Gençlik Teşkilatı Başkanı Mustafa Pala, görevini Mikail Tamtürk’e devretti.

Fransa İslam Toplumu Millî Görüş (CIMG) Alpes Bölgesi Gençlik Teşkilatı Başkanı Mustafa Pala, görevini Mikail Tamtürk’e devretti. Programda, İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Gençlik Teşkilatı Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Sertkaya da hazır bulunurken, “8 yıldır bölge gençlik teşkilatı başkanlığı görevini ifa eden Mustafa Pala’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“IGMG olarak herkese kapılarımızı açıyoruz”

Uzun yıllar bölge gençlik teşkilatı başkanlığını yürüten Mustafa Pala ise yapmış olduğu konuşmasında, “Bu görevde olmak elbetteki şereflerin en büyüğü. Bizler, IGMG olarak herkese kapılarımızı açıyoruz, açacağız. Bizler birer doktor gibi herkesin derdini dinlemek ve mümkün olduğu kadar insanımıza, gençlerimize yardımcı olup, onları kucaklamalıyız.” diye kaydetti. Ayrıca göreve atanan Mikail Tamtürk’e görevinde başarılar diledi.

“bu görevi en güzel şekilde yerine getirmek için gayret edeceğim”

Mikail Tamtürk ise yaptığı konuşmada, Mustafa Pala’ya başkanlık döneminde yapmış olduğu gayretlerinden dolayı teşekkür ederken, “Ben de bu görevi en güzel şekilde yerine getirmek için gayret edeceğim.” ifadelerini kullandı.(mp)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş