Toplum

Almanya’nın Aalen Kentindeki Reklam Panolarında Hadisler Yayınlandı

Ramazan ayının son günlerinde Almanya'nın Aalen kentindeki reklam panolarında hadisler yayınlandı.
11 Mayıs 2021
@camiahaber

Almanya’nın Aalen kentinde İslam Toplumu Millî Görüş’e (IGMG) bağlı Fatih Camii yönetimi, şehrin 7 işlek noktasındaki reklam panolarında “Sizin en hayırlınız, insanlara en faydalı olanınızdır.” hadisini yayınlattı.

DİN, IRK GÖZETMEKSİZİN TÜM İNSANLIĞA FAYDALI OLMAK

IGMG Fatih Camii Kurumsal İletişim Başkanı Murat Göl, “Yapmış olduğumuz ramazan aksiyonlarıyla bulunduğumuz pandemi sürecinde birbirimize destek olmamızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu dönemde din, ırk gözetmeksizin, insanlara faydalı olmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın ne kadar güzel olduğunu tecrübe etmiş olduk. Buradan yola çıkarak, topluma Peygamber Efendimizin sözünü duyurmak istedik.” dedi.

@camiahaber

 

Özel bir şirketle anlaştıklarını belirten Göl, reklam panolarını ramazanın son 10 günü kiraladıklarını ve tüm ücretin cemaat tarafından karşılandığını ifade etti. Göl, ramazanda yapılan aksiyonların Aalen kentinde ses getirdiğini ve toplumun her kesiminden tebrik ve teşekkür mesajları aldıklarını belirtti. Göl, “Bu çalışmaları gerçekleştirmemizde emeği geçen tüm cemaatimize teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi. (fy)

 

 

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş