ALMANYA
Gündem

Almanya’nın Solingen Kentinde Bir Evde 5 Çocuk Cesedi Bulundu

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Solingen kentindeki bir dairede 5 çocuk cesedi bulundu. Çocukları annelerinin öldürdüğü iddia edildi.
03 Eylül 2020

Almanya’nın Türkiye kökenlilerin yoğun olarak yaşadığı Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde bulunan Solingen kentindeki bir dairede 5 çocuk cesedinin bulunduğu bildirildi. Alman Haber Ajansının (DPA) Wuppertal polisine dayandırdığı haberinde, Solingen kentindeki özel bir dairede 5 çocuk cesedi bulunduğu ifade edildi. Haberde, polisin, cesetlerin kim tarafından bulunduğu ve çocukların ölüm sebebi gibi ayrıntılarla ilgili henüz bilgi vermediği kaydedildi. Alman Bild gazetesinde yer alan bilgilere göre çocukların 1 ila 8 yaşında arası oldukları belirtildi.

27 Yaşındaki Anneden Şüpheleniliyor

Yaşanan vahşette 27 yaşındaki anneden şüphelendildiği kayededildi. İddiaya göre anne, beş çocuğunu öldürdükten sonra yanına 11 yaşındaki çocuğunu alarak Düsseldorf garına gitti ve burada bir trenin önüne atladı. Bir polis sözcüsü bu iddiaları doğrularken, annenin ağır bir biçimde yaralı olduğunu belirtti. Bir itfaiye sözcüsü ise annenin rayların arasından kurtarılarak yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Bild gazetesinde yer alan habere göre ayrıca 11 yaşındaki çocuğun an itibariyle büyük annesinin yanında olduğu kaydedildi.

Kuzey-Ren Vestfalya’da bulunan Solingen, eyaletin başkenti olan Düsseldorf’a yaklaşık 35 kilometre mesafede yer alan bir şehir.(AA,C)

 

 

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş