Toplum

“İyi Ki Varsınız” Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

IGMG cemiyet ve kurumları koronavirüs salgını esnasında hizmetlerine devam eden sağlık kuruluşları ile itfaiye ve polis teşkilatlarını ziyaret ederek teşekkür ediyor.
Feyza Şerbetçi | Mehmet Çalay | Ali Andal | Enes Esatbeyoğlu
24 Nisan 2020
{"subsource":"done_button","uid":"27C82FFC-B928-42B3-B8FD-E60502244A24_1587716582781","source":"other","origin":"gallery","source_sid":"27C82FFC-B928-42B3-B8FD-E60502244A24_1587716582805"}

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) tarafından başlatılan “İyi ki Varsınız” kampanyası devam ediyor. IGMG’ye bağlı cemiyet ve diğer kuruluşlar, salgından en çök etkilenen sağlık personeli, itfaiye ve polis teşkilatları ile temel ihtiyaç maddeleri satan işyerlerini ziyaret ettiler.

WANGEN YÖNETİCİLERİ KLİNİKUM STUTTGART’I ZİYARET ETTİ

Stuttgart Wangen Kuba Camii, Başkan Fatih Demirel ve Kurumsal İletişim Başkanı Ümit Temür ”İyi ki Varsınız” aksiyonu çerçevesinde Stuttgart’daki Klinikum Stuttgart (Katharinenhospital) hastanesini ziyaret etti.
Hastane Müdürü Adalbert Erben teşkilat ve Wangen Kuba Camii cemaatinin gösterdiği bu hassasiyet dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Demirel de, hastane personelinin çalışmaları dolayısıyla bütün personeli tebrik ettiklerini söyledi.

IGMG RNS BÖLGE GENÇLİĞİ HASTANELERİ ZİYARET ETTİ

IGMG Rhein-Saaar-Neckar Bölge Gençlik Teşkilatı da Ludwigshafen ve Worms kentlerinde hastane ve eczanelerle birlikte yaşlılar bakımevlerini ziyaret etti. Öte yandan, benzin istasyonları ile temel ihtiyaç maddeleri satışlarını sürdüren işyerlerini de ziyaret eden Bölge Gençlik Teşkilatı gençleri destek ve teşekkür ziyaretlerini sürdürecek.

BRAUNSCHWEIG CEMİYETİ DE “İYİ Kİ, VARSINIZ” DEDİ

“İyi ki Varsınız“ aksiyonuna katılan IGMG Braunschweig Camii de kentteki, kliniklerle itfaiye, polis, postane ve elektrik idaresi teşkilatlarını ziyaret ederek teşekkürlerini takdim etti.
Yanlarında çeşitli hediyeler ve ikramlıklar götüren IGMG Braunschweig Cemiyeti, ziyaretlerini sürdüreceklerini açıkladı.

DEVENTER DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Deventer Cemiyeti de Deventer Hastanesine teşekkür ziyareti yaptı. Hastane sorumlusu Rijna Smeerdijk hastanedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu zor zamanda görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarına teşekkür eden Deventer cemiyeti, teşekkürlerini meyve sepeti taktim ederek yaptı.

UTRECHT MESCİD-İ AKSA CAMİİ ÜYELERİ TEK TEK ZİYARET ETTİ

Kuzey Hollanda Bölgesindeki Utrecht Mescid-I Aksa Camii üyelerini ziyaret etti. Aksa Camii Yönetim Kurulu, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla cami üyelerini evlerinde ziyarete giddi bir paket hediye gotürdü.

Her bir üyeyi tek tek evinde ziyaret eden cemiyet yönetim kurulu üyeleri, üyelerinin durumlarını da sordu.

Aksa Camii, Ayrıca her üyesine bir paket hediye etti. Hediye paketinde, imsakiye, fitre-zekat zarfları, hurma, kurabiye ve çocuklar için hediyeler yer aldı. (ib)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Microsoft Krizi: Almanya’da Uçuşlar İptal Edildi

Microsoft'un dünya çapında kullanılan işletim sistemi Windows'ta yaşanan bir problem, dünya çapında uçuşları etkiledi. Almanya'da Berlin ve Hamburg havalimanlarında küresel iletişim kesintisi nedeniyle uçuşlar yapılamıyor. 

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş