Gençlik

Avrupa’da Genç Yöneticiler Yetiştiriliyor

İslam Toplumu Milli Görüş Kadınlar Gençlik Teşkilatı (KGT) Avrupa’nın farklı ülkelerinde gençlik çalışmalarında görev alan genç kızlar için yöneticilik eğitimi seminerleri düzenledi.
Hatice Kübra Ergün
08 Şubat 2024

İslam Toplumu Millî Görüş Kadınlar Gençlik Teşkilatı (KGT), Avrupa’nın farklı ülkelerinde gençlik çalışmalarında idarecilik yapanlarla “Gençlik Yönetim Seminerleri” çalışması için Genel Merkez’de bir araya geldi. Düzenlenen eğitim seminerinde gençliğin tanımlanması, kişilik yönetimi gibi konular ele alındı.

Hilal Gençlik Kursu Manşet | 2 Kasım 2020 Kadınlar Gençlik Teşkilatı Hilal Kursu İlk Mezunlarını Verdi 2 Kasım 2020

Avrupa’nın farklı ülkelerinden katılım oldu

İki modülden oluşan seminer serisinin ilki 03-04 Şubat 2024 tarihlerinde IGMG Genel Merkezi’nde gerçekleşti. Ekip yönetimini optimize etmek ve gençler ile daha iyi iletişim halinde olabilmek adına KGT yöneticilerine sunulan eğitime, Avrupa’nın farklı ülkelerinden genç kadınlar katıldı.

Eğitimde, gençliğin tanımlanması, kişilik yönetimi, yönetimde nebevi metot başlıklı seminerler ve atölye çalışmaları sunuldu.

“KGT’nin bugün 4 binden fazla idarecisi var”

Programa ev sahipliği yapan KGT Teşkilatlanma Başkanı Kübra Çakır, 1994 yılında gençlik kolu olarak başlayan KGT’nin bugün 4 bini aşkın idarecisi olduğunu vurguladı. Çakır, “KGT’de idareci olmak sadece bugünü değil yarını da düşünüp şekillendirmektir’’ dedi.

KGT Başkanı Zehra Karataş, katılımcılara dava insanı ve özelliklerinden bahsederken “Bana gençliğin yardımı lutfedildi” diyen Rasulullah’ı ve yanındaki genç sahâbîleri  hatırlattı.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş